Pozovite nas: 011 328 40 61

Besplatna dostava za kupovine preko 10.000 RSD

Reklamacije

Vaša porudžbina je potpuno sigurna!

 

 

Reklamacije na oštećenje u transportu

Veoma je važno da sva oštećenja vidljiva na pakovanju proizvoda odmah prijavite kuriru koji Vam isporuči robu. Ukoliko uočite takvo oštećenje, nemojte potpisati prijem pošiljke ili zamolite kurira da sačeka dok proverite da li oštećenje na pakovanju uslovilo i oštećenje samog proizvoda ili gubitak delova. Ukoliko proizvod nije oštećen i svi delovi su na broju, potpišite prijem pošiljke.

Svako oštećenje pri transportu kupac je dužan da prijavi u roku od 24h od prijema robe.
 

Reklamacije na podatke ili pogrešnu vrstu robe

Ukoliko ste primili pošiljku i nakon otvaranja kutije ustanovili da isporučena roba ne odgovara naručenoj ili podaci na računu nisu odgovarajući, molimo Vas da nas, najkasnije u roku od 24h od trenutka prijema pošiljke, pozovete telefonom na broj 011 / 328 40 61 ili pošaljete imejl sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) na: online@29hills.com i opišete kakav problem imate. Nakon toga treba da preuzmete reklamacioni list sa linka na kraju ovog teksta, popunite ga i sa robom pošaljete na adresu Zmaj Jovina 18, 11000 Beograd. U najkraćem mogućem roku odgovorićemo kupcu na izjavljenu reklamaciju imejlom tako što ćemo potvrditi prijem reklamacije, odnosno saopštiti broj pod kojim je zavedena Vaša reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija i obavestiti o daljem postupanju. Rok za odgovor na reklamaciju je 8 dana, a za rešavanje reklamacije je 15 dana od trenutka potvrde prijema reklamiranog proizvoda.

Troškove kurirske službe u slučaju odobrene reklamacije snosi prodavac, a u slučaju neodobrene reklamacije kupac.
 

Reklamacije u slučaju nesaobraznosti proizvoda

U slučaju kada je potrebno proveriti saobraznost materijala onlajn prodavac će u dogovoru sa licem koje je nadležno za rešavanje reklamacija uputiti robu u akreditovanu laboratoriju sa kojom kompanija sarađuje u cilju dobijanja izveštaja o saobraznosti proizvoda. Nesaobraznošću proizvoda se ne smatraju karakteristike koje nisu u skladu sa estetskim ili drugim kriterijumima kupca i koje nemaju veze sa kvalitetom proizvoda, pa će se takve reklamacije smatrati neosnovanim.

Reklamacioni list možete preuzeti ovde.